top of page

Vastuulliset Pikkarinaiset - Turvallisuus

Turvallisuus, tietosuoja sekä anonymiteetti ovat meille ykkösasioita. Otamme nämä asiat huomioon lukuisilla eri tavoilla. Tässä niistä muutama!

1. Sivuston käyttäminen on tehty mahdollisimman turvalliseksi! Https yhteyden ansiosta tietosi ovat paremmin suojattu. Tietosi tallentuvat web-hotelli Wixiin. Maksullisen web-hotellin ansiosta meillä on turvallisuus asioissa tukenamme liuta ammattilaisia. Tämä tarkoittaa, että sivuston käyttäminen, rekisteröityminen sivustolle ja tilaaminen on turvallista. Rekisteröityneen käyttäjän tiedot eivät näy sivuston muille käyttäjille.

2. Pikkarit pakataan huomaamattomasti. Kirjekuoressa on käsinkirjoitettu teksti, eikä lähettäjän tietoja. Huolehdimme siitä, ettei kirjekuoren tai paketin sisältö selviä päällepäin. Mobilepayn lisäksi meiltä voit kysyä myös muita maksutapoja, livekauppoja tai toimitusta pakettiautomaattiin.

3. Pikkuhousujumalattaret huolehtivat omasta terveydestään. HUOM! Pikkareiden haistelu ja maistelu on turvallista! Esimerkiksi seksitaudit eivät tartu tekstiileistä. Seksitaudit tarttuvat suojaamattomassa yhdynnässä. Meillä on Pikkaritiimissä kaksi seksuaaliterveyden asiantuntijaa, joilla on alapääasiat kaikin tavoin hallinnassa. Pikkuhousujumalattaret eivät myy alastonkuvia tai seksiä ja huolehdimme omasta seksuaaliterveydestämme monin eri tavoin. Tältäkin osin ostaminen Pikkuhousukirppikseltä on turvallista! Pikkuhousujen haistelun ja maistelun terveysnäkökulmasta voit lukea lisää Sexpon sivuilta. https://sexpo.fi/kysymys/alushousujen-haistelu/

4. Pikkuhousukirppis on helppokäyttöinen! Sivustolla on selkeät ohjeet tilaamisesta ja yhdenmukainen hinnoittelu. Postikulut kotiosoitteeseen kuuluu aina hintaan. Saat tilauksestasi tilaus- ja toimitusvahvistukset. Meidät saa tarvittaessa kiinni nopealla aikataululla. Yksinkertaista ja toimivaa! Sinun ei tarvitse varautua ikäviin yllätyksiin. Näistä syistä johtuen Pikkuhousukirppis on ehdottomasti paras ja turvallisin suomalainen pikkarisivusto! Toivottavasti saadaan palvella SINUA turvallisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla.


Puspus,

Sandra, Nana, Maria ja Cherry

59 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page