top of page

PikkariNaisten Munajahti!

PikkariNaiset innostui Munajahdista! Mekin halutaan osallistua!! Tottakai toteutetaan tämäkin omalla perverssillä tyylillämme. Nyt meille saa lähettää minkä tahansa tuotetilauksen yhteydessä kuvan omasta munasta. Halutessasi ILMAINEN Kulliarvostelu kaupanpäälle! Voit edelleen tilata ilman osallistumista Munajahtiin. Jätämme päätöksen sinulle.Osallistua voi kategorioissa Yllätysmuna, Jättimuna, Herkkumuna tai Laatumuna.

😜 Yllätysmuna jättää jotain vähän arvailujen varaan. Pullotus ja kurkistus kuuluu tähän kategoriaan. Yllätä meidät originaalilla otoksella, joka on ihanan vihjaileva!

🤩 Jättimunaa ei voi olla huomaamatta, tämä on se minkä kaikki haluaa. Se vaan on selkeästi esillä, eikä sitä voi olla huomaamatta! Ei se koko välttämättä tee jättimunaa, vaan esillepano.

🤤 Herkkumuna, mmmmm. Se voi olla hyvin vatkattu ja valuva täytteinen. Tai ihan vaan ihanalla kiillollaan houkutella maistamaan...

😍 Laatumuna. Vuodesta toiseen kestävä klassikko! Tarvitseeko tästä edes sanoa enempää?!


Munajahtiin osallistuminen on ehdottoman luottamuksellista! Käsittelemme kuvia huolellisesti ja turvallisesti. Suosittelemme kuitenkin aina, että Kullikuvassa ei ole kasvoja tai muita tunnistettavia piirteitä.


Munajahti julistetaan käynnistyneeksi heti ja kampanja-aika päättyy maanantaina 1.4.2024. Tarjous ei koske kuvatilauksia tai livevideo sessioita.


Jos haluat osallistua pelkkään Munajahtiin (ilman tilausta) otathan meihin yhteyttä ennen kuvan lähettämistä. Kuvasta veloitamme normaalin hinnaston mukaisen 5€ maksun. Kulliarvostelun saat 7€ (5€+2€) hintaan yhden Pikkuhousujumalattaren kommenteilla tai 10€ (5€+ 5€) hintaan kaikilta neljältä Seireeniltä.

121 katselukertaa

Comments


bottom of page