top of page

Pikkarifetissejä

Syksy on saapunut ja pimeimmät ajat vasta tuloillaan. Ei anneta sen haitata vaan otetaan ilo irti tuhmasta ja toteutetaan ihania kuumia fetissejämme niin saamme sisäisen palon syttymään liekkeihin ja marraskuussakin leiskuu värit!Nana tykkää sormettaa pikkareita syvälle pimppiin ajatellen sinua. Maria haaveilee jatkuvasti pissapikkareiden teosta. Sandra 27 maustaa mielellään pikkarinsa kaikilla mausteilla.


Tehdään hauska leikki! Ensi viikon ajan valmistetaan sulle meidän, pikkuhousujumalattarien, lempparipikkarit normipikkareiden hintaan! Kirjoita Muistiinpanoihin meidän fetisseistä. Voit valita pikkarit hintakategorioista 30-35€. Yli 35€ tilauksesta -5€ koodilla 69FetissiPHK


Mikä on sun pikkarifetissi? Voit käyttää edun myös Sä määräät -konseptin pikkareihin. Anna mielikuvitukselle valta ja kirjoita villeimmät pikkari toiveesi MuistiinPANOIHIN.


Mitä muita mieltymyksiä sinulla on? Pikkarinaiset voisivat auttaa mieltymyksiesi toteuttamisessa. Kiihottaako sinua, kuten meitäkin, ihanasti useita päiviä aromeita saaneet pikkuhousut tai likaisista likaisimmat jalassa mehustuneet sukat? Voit laittaa meille toiveita ja palautetta myös s-postitse "Ota yhteyttä" -napin kautta.


Puspus, Pikkaritiimin naiset,

Maria, Sandra27 ja Nana83 katselukertaa

Comments


bottom of page