top of page

Kesäkiima

Ihana kiima! Se iskee missä vaan ja milloin vaan. Erityisesti kesä on syntisen hekuman ja luonnon helmassa tuhmailun kulta-aikaa! Syrjäisillä rantakallioilla auringosta nauttien voi olla niin ihanan raukea olo, että alkaa tehdä mieli kosketella itseään. Levittää aurinkorasvaa strategisia paikkoja hipoen. Upottaa nänni salaa keskelle kylmää kesäjäätelöä!


Juhannussaunan jälkeen voi vilvoitella alastonta vartaloa mökkijärvessä. Viileä vesi hyväilee vartaloa joka kolosta reippaita uintiliikkeitä tehdessä. Selällään kesäyössä kelluessa terhakkaat rinnat jäävät kutsuvasti veden pinnan yläpuolelle. Kun on jo täysin himon vallassa voi antaa itselleen orgasmin saunan pehmeissä löylyissä.


Kiima seuraa joka paikkaan. Mikä voisi olla ihanampaa, kuin matkustaa kuumassa kesäbussissa mukulakivillä ja kiihottua bussin tärinästä niin kovasti, että tuntee pikkuhousujen kostuvan ja lopulta saavuttaa puoli vahingossa orgasmin. Hiljaa ja salaa. Matka jatkuu punaposkisena, vieno hymy huulilla.Salaisen himon vallassa lenkkireissut suunnitellaan tarkasti, ohittaen mahdollisimman monta työmaata. Silmät seuraa hikisiä raksamiehiä t-paidoissaan, lihaksikkaat käsivarret tekevät raakaa ruumiillista työtä. Kireät juoksutrikoot puristuvat vakoa vasten ja sisäreidet hipovat kevyesti toisiaan ohi hölkätessä.


Ja kaikki ne pyöräilyretket, kun voi painautua tiukasti satulaa vasten. Tai meloa kajakilla salaiseen pikku saareen. Kiima kuuluu kesään!136 katselukertaa

Comments


bottom of page